söndag 30 november 2008

Ta fram produkter

Jag skulle kunna bli en hejare på att ta fram produkter. Om det nu inte handlade så mycket om att ha läst hela maskinelement-boken, fatta hur man ska räkna på de där jäkla bromsarna... för att inte tala om hydrauliken. Kort och gott, jag skulle vara en hejare på att ta fram produkter om allting handlade om planetväxlar, kugghjul, lager och flänsförband (inte kilar!!!).

Men tyvärr så är jag inte en hejare på det. Får se hur tentan går imorgon, annars är det väl bara att ta tag i den i januari igen. Då kan jag ju massor redan, så vad kan gå snett!?
Bortsett från att jag inte kan skriva numme-tentan vill säga... kanske får vänta med produktframtagningen till omtenta-perioden i juni eller när den nu kan gå. JAJA! Det löser sig sa hon som sket i vasken.

onsdag 19 november 2008

Sjukdomlig

Här sitter jag och har typ feber. Råkade få ett ryck och började dammsuga förut, det blev jag ju inte precis svalare av heller... Åkte in till skolan och stannade ungefär tre timmar. Men jag hann i alla fall uträtta mer än jag trodde. Jag och Romina, vi ska minsann klara det här =D

Imorgon har jag inga föreläsningar, men jag har råkat lova att jag kan åka till skrapan och ge bort min garderob, det är ju kanske inte det mest ultimata eftersom jag helst skulle vilja ligga och sova hela dagen. Usch, egentligen vill jag träna, men icke.

Och i helgen har jag visst också lovat bort mig och mina pengar, men det blir väl bra med det också.
Nu ska jag ägna mig åt lite uppackning av mina saker. Behövs.



Just det, det snöar ute, eller gjorde det för en halvtimma sedan i alla fall.

måndag 17 november 2008

Ankare

I fredags hade Sara, Veronica, Roger och Rickard gemensam födelsedagsfest på Anchor. Jag och Signe förfestade, dvs stressade, innan. Vi hann iaf bli lite ostadiga, och på våra sneda och höga klackar sprang vi till bussen.
Var en lyckad kväll som tyvärr slutade för tidigt, men vilken kväll gör inte det?!
I lördags åkte jag och Andreas till skrapan när vi vaknat. Vi packade typ allt och åkte sen hem o åt pizza o kolla på film. Sen igår (söndag) for vi till skrapan igen och packade resten. Vid tolv kom mamma och pappa och vid tre var alla mina möbler i Täby. Alltså, äntligen bor jag på riktigt med
Andreas. Nu är det bara lite finlir kvar för att få plats med alla kläder :P See, jag vill ha en walk-in-closet. Men vi får väl se vad det blir i julklapp... :)

Anyway så kan jag väl sammanfatta med lite bilder som vanligt.


tisdag 11 november 2008

SNAPS

Tjaooo, i helgen var det Luddehelg. Det innebär att man först åker till centralen och möter upp sin bror, åker tillbaka till Täby och äter middag med massa vänner och sover till halv ett dagen efter. Sen skyndar man sig till Täby centrum så att man kan shoppa kvällens outfit, åker hem och dricker lite åker till Söder för att hämta upp Kola och åka till Söder(malm). Där festar man tills klockan är stängning och åker sen nattbuss hem. Då är man inte i säng förrän halv fem. Kan sammanfatt allt i lite bilder, blir bättre så:

måndag 3 november 2008

Caesar

Andreas och jag har varit kattvakt åt Signes katt Caesar sedan i torsdags. Men idag är det dags att lämna tillbaka honom. Tyvärr. Eller både tyvärr och bra. Har ju inte kunnat städa eftersom han är så rädd av sig. Men jag tror nog att jag kommer sakna att det kommer en liten katt varje morgon och hoppar upp i sängen. Så är det bara. Nu kommer därför min kamp om att övertala Andreas om att skaffa en katt att ta fart igen. Får släpa med honom till Stockholms katthem och kika på missar och prata med personalen någon dag.