onsdag 29 september 2010

Det går bra nu

Ännu en toppendag på gymmet, nej, jag tillbringade inte hela dagen på gymmet, bara en och en halv timme ungefär. Men jäklar vad bra det går nu. Ben och axlar fick kämpa, och det gjorde de också. Nu ska jag bara se till att förbättra alla resultat så jag kan bli ännu mer nöjd :)

Till råga på det lyckades jag även bli klar med en inlämningsuppgift idag. Jag är inte säker på att den är rätt, men jag ska jämföra med en kille, som läser samma kurs, imorgon.

Men nu ska jag sova. Imorgon väntar ännu en timma på gymmet!

tisdag 28 september 2010

Min nya handväska



Jag fick en jättefin handväska av Andreas när jag fyllde år, men tyvärr var den inte vad jag ville ha, så den lämnades tillbaka. Däremot köptes det in en ny handväska på Accent i lördags, en perfekt handväska. Riktigt snygg färg, lagom stor och bra remmar. I like!

måndag 27 september 2010

Skola skola skola

Jag vaknade faktiskt hyfsat utvilad i morse för en gångs skull. Däremot blev vi lite sena och fick ta ett tåg som går några minuter senare än det vi brukar ta. Men de som höll i morgonens föreläsning hade inte riktigt fått igång alla tekniska prylar förrän klockan var mer än halv nio (vi börjar egentligen kvart över åtta) så jag missade ingenting av föreläsningen. Nu sitter jag och pluggar lite i väntan på att klockan ska bli lunch. 

Efter fredagens bowling saknar jag nu en tumnagel också (inte helt såklart, men förlängningen som jag fick i födelsedagspresent). Så det blir antagligen ett återbesök hos Vivvi snart igen för att fixa till naglarna som förövrigt växer som ogräs - på gott och på ont.

Jag gjorde ett halvhjärtat försök att snygga till nageln lite, och det ser i alla fall bättre ut än innan...



Eftermiddagen bjuder på en ordentlig styrketräning följt av plugg och kanske lite Cougar Town som blivit lite av en favoritserie just nu. Tyvärr börjar jag komma in på de sista avsnitten, så jag måste hitta någon ny serie att titta på :P Någon som har ett bra förslag? Och nej, Gossip Girl är inte ett bra förslag...

söndag 26 september 2010

Helgen

Det har varit en händelserik helg som har bestått av bowling med vänner, fest på en MC-klubb med Andreas bowlinglag - där jag även träffade på en kompis från skolan, världen är bra liten ibland - och promenad med Andreas. Har bilder från allt förutom från MC-klubben :)

Malin in action

Jag skymmer visst Malin lite...

Christoffer, Malin och Anna

Jag får en puss av Harry :) Andreas kom visst också med lite

Skrållan hade dragit ut massa träningskläder ut garderoben och låg och sov där när vi kom hem från MC-klubben.

Harry avverkar ännu en kartong - han kan han

Jag och Andreas på dagens promenad någonstans i Stocksund

Min snygga karl!

torsdag 23 september 2010

Dålig start!

Dagen började inte alls som jag hade tänkt mig. Istället för en skön start med styrketräning började dagen med försovning så att jag inte hann med träningen alls. Men imorgon kommer jag hinna med en längre träning och ska därmed också göra det! 

På lunchen får jag riktigt trevligt sällskap också... min "syster" med pojkvän kommer och äter med oss. Såååå himla kul med tanke på hur länge sedan det var vi sågs sist. Det blir så när man bor i olika städer och inte är hemma hos föräldrar så ofta. Men det blir definitivt kvalitetstid imorgon :)

Nu ska jag planera lite inför träningen imorgon så att jag har en liten plan.


onsdag 22 september 2010

Hej och hå


Imorgon ska jag infinna mig på gymmet vid sju-tiden. Det känns bra att få tillbaka träningslusten efter en längre tids sjukdom (ja, jag tycker att två veckor är lång tid...). Det är nu man kan börja få rutin på saker och ting. Men jag ska sätta upp kortsiktiga mål. Inte satsa för högt så att säga, jag tror att det är lättare att inte tröttna då. I alla fall för mig :) Hur som helst. Det börjar bli dags att sova om jag ska orka upp imorgon...

SOV GOTT!!

Träning

Igår kom jag äntligen iväg till gymmet. Och vilken jäkla känsla! Jag mådde så bra efteråt och idag också. Riktigt skönt att komma igång igen.
Jag körde biceps, bröst och mage igår, och imorgon är det dags för ben, triceps och mage. Antagligen ett lite längre pass än gårdagens 40 minuter också.



Jag har nämligen lagt upp ett litet träningsschema som jag ska följa i minst tre veckor framöver nu. Sedan ska jag avgöra om jag ska göra om schemat lite eller om jag känner mig nöjd med upplägget. Vi får se hur det blir. Ikväll blir det i alla fall en skön promenad i det fina höstvädret.

fredag 17 september 2010

We will rock you


Jag fick bästa presenten av Andreas - biljetter till Queen-musikalen We Will Rock You på Cirkus. Ska bli så jäkla kul!

lördag 11 september 2010

Home alone

Andreas är iväg på bowlingmatch, så jag är ensam hemma i princip hela dagen. Jag har dock saker att göra ändå. Skolan har kommit igång ordentligt, så jag ska plugga en del, och eftersom jag mår mycket bättre idag än jag har gjort ska jag även ta en promenad. Jag tror att jag ska ta promenaden alldeles snart och kanske gå förbi ica på väg hem för att handla saker till kvällens middag. Tänkte nämligen försöka mig på en helstekt fläskfilé eller någonting liknande. Får se hur bra det går, men man måste ju testa någon gång.

På tal om skolan så har jag fått en riktigt bra inblick i kurserna som jag läser nu, och alla är riktigt intressanta och jag ångrar verkligen inte mitt val av inriktning. Igår pratade jag även en del med en jättesnäll kille från Hongkong. Vilken skillnad det måste vara att komma till Stockholm från en så pass stor stad...

Oj, dags att ta tag i saker nu tror jag. (Skrållan hälsar).

tisdag 7 september 2010

Berlin

Igår bokade jag och Andreas flyg och hotell inför vår weekend i Berlin som vi ska på i slutet av oktober. Jag tror att det kommer bli jättemysigt, och trots att vi tog ett ganska fint hotell blev det hyfsat billigt :)

Här är lite bilder från hotellet vi ska bo på:

Hotellet ligger förövrigt i närheten av Alexanderplatz där TV-tornet ligger :)

Åh, jag längtar verkligen dit! :D

torsdag 2 september 2010

Lanvin for H&M

Så här skriver Dagens Industri:


Lanvins konstnärliga ledare Alber Elbaz och herrklädesdesigner Lucas Ossendrijver har designat en kollektion för Hennes & Mauritz.

Det är med andra ord klart vilka som kommer göra en gästkollektion för H&M. Jag ser verkligen fram emot det även om jag inte kommer stå och köa (det gör jag bara inte!) och säkert inte kommer ha råd (ta mig råd). Men man kan ju alltid sukta...

Kolla bara på den här, Alber Elbaz kreation:


Bild härifrån

Färgen, formerna, accessoarerna. To die for!